КОПРИНТ


Фирмата КОПРИНТ основана во 1999 год. е најголема фирма за трговија со хартија во Македонија.

Во текот на своето долгогодишно работење Копринт има воспоставено деловна соработка со повеќе реномирани производители на хартија ширум светот.

Главна цел во соработката со тие компании беше да обезбедиме квалитетни производи и нивна брза испорака до сите наши клиенти.

располага со :


- магацински простор од 1500 m2

- континуирана залиха на хартија од вкупно 1500 тона.

- возен парк од 6 товарни возила

- професионален тим од 11 вработениПАРТНЕРИ
Fedrigoni е голем Италијански производител на хартија кој поседува 5 хартиени мелници со вкупен капацитет од 350.000 тони годишно.

Visit Website

Asia Pulp Paper е врвен светски еден од најголемите производители на пулпа, хартија и пакување во светот.

Visit Website

Arconvert е врвна светска производствена копманија која првенствено е специализирана за производство на самолепливи материјали и производи од широк опсег на хартии.

Visit Website

Iberpapel е групација за хартија, посветена на квалитетот, услугата и животната средина.

Visit Website

Macedonian paper mills е основана во Патрас 1964 година од страна на Георгиос Ладапулос. Производител со голема традиција и висок стандард на производство.

Visit Website

Mosaico

целосен сопственик на Бурго Гроуп еден од водечките европски производители на обложени хартии со своја комплетна организација за продажба .

Visit Website

The Arctic range

содржи целосно обложени високо квалитетни хартии.

Тој е природен избор за сите кои бараат исклучителни својства за печатење и совршена репродукција на слики.

Visit Website

Cartiera SanMartino

е основана од страна на семејството Cerrone околу 1890 должбрегот на реката Фибрене во San Martino –Broccostella

во срцето на така наречената “Valle del Liri”.

Visit Website

Mayr-Melnhof Karton е најголем светски производител на картонска амбалажа со обложени влакна, и појак позиција на производство на картонска амбалажасо фибер-базирана табла

Visit Website

© 2017 All rights reserved. All Rights Reserved

Made with love by artlalineafx